Saturday, 2 June 2012

ezza maysarah (cAPITAL s punyee)

dalam kenangan ... bff walaupun hanye sementara

awk ? kisah kite dh berakhir .. masing2 da buat haluan hidup masing2 ... saya doakan awk bahagia dengan capital S awk ... buat yang terbaik untuk hidup awk .. sori tak mampu jadi yg terbaik untuk awk ,,,, setakat bff je :D
saye harap awk sihat selalu ... doh2 la toreh2 tangan tuh .. sy sayang awk ! doh2 wat mnde bukan2...
thanks ar penoh hadir dlmn idup sy ... thanks penoh beri kebahagiaan kat sy walaupun kejap ....
thanks penoh mengalirkan airmate kerna sy .... sy hargai .... thanks for everything u do for me ... i respect u :)

= jangan amik capital S punyee= 

Friday, 1 June 2012

teman tapi mesra

1 sekolah 1 nasib 1 kepale 1 malaysia .. haha

tengop yang sebelah aku tu , haaa tu la dye liza name ye... ye nim pelik ket tapi best kawan ngn ye .. ye manje ,  suke ngajuk ... haha padamdosla ... tapi mase nim myra tukang amik gmbr aku tak perasan pun ... mase mne ye amik gmbr .. haha , nk wat wuane .. org ralik ngt mcj or ... yang nim gmbr sebelum aku g dinum ... first time aku amik gmbr ngn ye tuh ... kau ade ? haha .. berat nanang manusia op ... aku jenis malu ekpom mane wahi gmbr tpy dkpe r wat kenangan mane tahu aku maty esok luse .... ke wuane ? itam belegam aku op ? sex wahi main panas gne ngt ... kah3 , jemur bajek mcm mat saleh ... dh dkpe r .. hok tuh jer nk kbo .. aku sayang ye .. jangan amik ye dry aku tahu .. aku pukul mg or ... <3 chenta liza <3 

semakin dilupakan :'(

owg sekarang seme sombong kam .... yang selame nim kacip ngn aku pun sekarang jauhkan diri .. ape saloh aku hah? ke takmoe kawan dh ngn aku ? hrm .. oke aku faham ...
aku takkan gnggu kebahagiaan korang tapy aku mohon satu jer kalu korang dengor berite kematian aku , jangan menangis sebaliknya x payah pedulikan .. biarla aku ngn care aku ... nobody care ! dh dkpe ar .. thanks ar sape sombong ngn aku . congrats , :) takpe ar xdop mood nok tulis panjang2 . semoga korang hepy ngn idup korang ... enjoy it ... :D