Saturday, 20 October 2012

awk ttp dlm ingatan sy :)

ingt gmb0 nim ? gmb0 last antare aku nge mung lonjong :*
aku sayam munk tapi munk dok sayam aku . . . aku rindu munk walaup0n antare aku nge munk tad0p mende d0h tapi aku ngaku yg aku taleyh lupe munk ! tadpe arh aku d0a munk bahagie dengan pilihan aty munk . thanks f0r everything intan Yuhanies binti m0hd </3

Monday, 3 September 2012

adik kesayangan :D

siti najwa aqilla binti azhar .. satu satunya adik ambe :D
adik ? sayam adik .... hehe ... kat seta0n lebih dh aim amik najwa sebagai adik op... adik seorang yang manje .. suke pendam kalu ade masaloh takmoe kongsi nge org .... sayam adik sebab sekarang aim ade adik sorang je .. bace entry atas satu2 nye adek ... haha .. adik ? aku doa mung bahagia nge pkwe mung neh .... mung jage diri molek ow ... aku ambuh ilang adek macm mung ey ...
thanks ar amik berat pasal aku walaupun kite jarang contact tapi aku tk penoh lupe mung dek eh ....
 dh dkpe ar dok au nok tulis nape agy... sory curi gmbr mg sekeping dek eh ... comel ngt ekpum .... haha ... sayam mung dek .... kbyee ..

JANGAN AMIK YE DARY AKU ... adek kesayangAn aku :* , alu MUNG AMBIK AKU BUNUH MUNG ,,, HAHA

Sunday, 19 August 2012

rayeee :')

mummy2.. il0vey0u :D (kekasih aty )
                                                      tema raye kite colour itam .. tema awk ?
bergambar bersame mummy kesayangan ... il0vey0u.. bukan senang dia nk bergambar ngn mummy .....walaupun x semeriah dulu tapi kami bersyukur masih lagi boleh rayee bersame2 .. :)
alif buat mulut gtuh sebab style kot.. haha
*selamat ary rayee aidilfitri :)
rayee ke 3 4 5 nok raye ngn capital i sayee .. haha
dap ar, nok amik gmbr same ... nop upload , nok wat masuk dlm fb , nok wat depakk ...
aumaum ... rindu mg sayang ... IMY ;')
mg bzy , n aku tahu tapi takpe asl mg dok curang sudoh ... aku caye mg ,...
sayang2 31/08/2012 nim cukup sebulan kite .. kite rai neh ... ulangtahun bersame kite...
biey arap kite kekal bersame neh ... kite jage rase cinta kite lekloq ey ...
alu ade poblem kite settle molek neh ... takdok istilah PUTUS/BREAK dlm hubungan kite ...
aku belaj0r lebih setia , aku belaj0r lebih menghargai dan aku belajor lebih menyayangi diri mu ...
sayang ! :* muahh stepek ... :)

<intan yuhanies binti m0hd owner>


Thursday, 16 August 2012

raye bakal menjelang ....... :")

muahh setepek :* muke tak wape nk ceria :")
 ary nim 2 ary agy nok raye tapy kemeriahan lansung tak dirasai ...... dok semangat nok raye ... tambahan plop tahun nim raye tanpe due insan penting dlm idup .. :( , APE2 pun kene teruskan gok .. sapa bile nok gnim .... yang pergy tuh biarlah pergi ,... redor ! pasrah ngn takdir ..
kite semua kembali pada yang maha esa gop antara lambat ngn cepat jerp..... serius aku cakap aku rindu giler kat ARWAH ayah aku .... pok ? miss u :")

-> ALLAHYARHAM MD AFANDI BIN PUTEH ...... (29/4/51-08/12/11)

INTAN YUHANIES BINTI MOHD thanks hadir dlm idup sy , gnty tempat AYIEN dlm aty sy .. merawat kelukaan aty sy ,,, thanks sayang .. kehadiran mu mengubah idupku .... ku berjnji kasih syg ku hanya untuk mu sorang je.. tkkan berpaling pade yg lain .. PROMISE SAYANG ,,,
ARWAH AYien sy doakan awak tenang kat sane .,... sy tkkan lupekan kisah kite , ape yg pernah kite lalui bersame ,.,. NEVER FORGET ............ :') ... awk ? jangan risau , setiap yang sy doa sy akan sedekahkan untuk awk ...

-> ALLAHYARHAMAH SHARIFAH AZRINA NATASYA BT SYED AL KHADIR (22/2/95-06/07/2012)

> AIM SAYANG INTAN ... 31/07/2012 FOREVER NEVER ENDS :D

Friday, 10 August 2012

perjalanan hidup gane2 kene teruskan jugok kan ... :')

buah aty pengarang jantung sy ,,,,,,, il0vey0u :))
ary nim aku nk citer ket .... lepas lame dok update blog meh nok story ket .....

31/07/2012 - INTAN YUHANIES BT MOHD .. hari nim tarikh bermakne sy ngn awk ... awk jady milik sy sekarang ... milik mutlak ... :) syg sy , cinte sy hanya untuk awk skrg .... bahagia dengan mu syg ... mu comel .... hari2 aku jupe mu dok puah tgk muke mu ... iloVEy0u lonjong :*
                                                                          

08/082012 - cukup 8 bulan ayah tinggalkan aku ... tapi takpe , aku kuat ................ aku boleh jge mok ............. aku boleh teruskan hidup aku .......... INSYAALLAH ... rindu ke pok ... nok2 dekat nok raye ..... sedeyh bile tengop org lain ade ayh p aim ? hmmm.... :') hidup kene teruskan gok gane2 pun .....

07/08/2012 - sharifah nur azrina natasya bt syed al khadir .. sebulan doh awk tinggal saye ... awk ? saye rindu awk ... sy syg awk ..... awk ? sy doakan awk tenang kat sane ...
jangan lupekan sy ... sy selalu ingt awk dan sy takkan lupekan awk sapa bile2 ...... miss you ayien :')

04/08/2012 - ezza maysarah .... awk bukan lagy milik saye ..... saye akui sy egoo .. tapy sy taleh nk tipu perasaan sy ... sy cume boleh anggap awk mcm bff sy je... xlebih ... saye sayang awk mcm seorang abg sygkan adek .... awk ? paham sy ..... saye cube anggap awk lebih drypade tuh tapy taleyh ... MAAF ! :")

Saturday, 2 June 2012

ezza maysarah (cAPITAL s punyee)

dalam kenangan ... bff walaupun hanye sementara

awk ? kisah kite dh berakhir .. masing2 da buat haluan hidup masing2 ... saya doakan awk bahagia dengan capital S awk ... buat yang terbaik untuk hidup awk .. sori tak mampu jadi yg terbaik untuk awk ,,,, setakat bff je :D
saye harap awk sihat selalu ... doh2 la toreh2 tangan tuh .. sy sayang awk ! doh2 wat mnde bukan2...
thanks ar penoh hadir dlmn idup sy ... thanks penoh beri kebahagiaan kat sy walaupun kejap ....
thanks penoh mengalirkan airmate kerna sy .... sy hargai .... thanks for everything u do for me ... i respect u :)

= jangan amik capital S punyee= 

Friday, 1 June 2012

teman tapi mesra

1 sekolah 1 nasib 1 kepale 1 malaysia .. haha

tengop yang sebelah aku tu , haaa tu la dye liza name ye... ye nim pelik ket tapi best kawan ngn ye .. ye manje ,  suke ngajuk ... haha padamdosla ... tapi mase nim myra tukang amik gmbr aku tak perasan pun ... mase mne ye amik gmbr .. haha , nk wat wuane .. org ralik ngt mcj or ... yang nim gmbr sebelum aku g dinum ... first time aku amik gmbr ngn ye tuh ... kau ade ? haha .. berat nanang manusia op ... aku jenis malu ekpom mane wahi gmbr tpy dkpe r wat kenangan mane tahu aku maty esok luse .... ke wuane ? itam belegam aku op ? sex wahi main panas gne ngt ... kah3 , jemur bajek mcm mat saleh ... dh dkpe r .. hok tuh jer nk kbo .. aku sayang ye .. jangan amik ye dry aku tahu .. aku pukul mg or ... <3 chenta liza <3