Saturday, 31 March 2012

menyesal ! :(

adik? maafkan aku sebab babitkan adk ...

adik nok mitok maaf  banyok awal dulu .. tkdok niat pom aku nk  kate gtu malam ke mg ... aku thu saloh aku ... silap aku ... aku tension malam dik ... takdok org sayang aku :( aku thu mg syg aku dik .. tapy aku kerah ! ego ... aku nk kbo ke mg dikk .. aku syg mg ,., syg giler babi ... aku xdop adik lain dos selain mg sekarang ,,, aku syg mg dek .... syg sgt2 ... adk ? aku perlu mg dlm idup aku ..... aku thu memang saloh aku mlm .. memang mg wase aty adik op? aku nk mitop maaf dik ....  aku nyesal kate gtu ke mg ... aku thu saloh aku :( ..

adik najwa ? aku mitok maaf ... aku tahu aku saloh ... aku nyesal .. jangan tinggalkan aku ! :(


i'm not mat rempit .. juz sempit

ni lah aku ... edit geg0r ! kerana gmbr nim jugok mok aku beleber 4 karun  ke aku ... wahaha

tengok gmbor atas er , last ar aku conget .. lain kali aku dok wat doh . nk jadi budok baik plop ... anok mok  kan  .. haha  ..    mok aku sayang aku patut r ye beleber ke aku .. ye takbuh aku jdi macam budok lain lior  .. aku dengor kate mok aku .. sebab ye kam kaseh aku ... haha .. mun dok aci jeles ..

aku nim buas ke ? mok aku dok cakak nok beleber doh ke aku tapy gtu ar telinge aku tuli bukan dengor er .. tapy dkpe ar aim janjy aim beruboh mok neh ... tapy amik mase ar sikit ... slowly dokleh laju2 .. dok jadi ekg ... sabor mok neh ... takdok keje gnim r jadi .. tido , lepak dan mkn (TLDM) haha .. mun ade?
ary nim penat sikit sebab g jumheboh dok ingt balik .. haha .. ish2 sapa ralek2 kediri , mayang bang pah mane ,, adoiyy ,,,
aku nok beruboh !! anybody caqn help me ? 

dakpe ar .. update pasal tu je .. mate dok larat doh nim .. ambe nk tido luw .. dok orok ekpom ....
bye2 .. ilysmf capital M <3

Wednesday, 28 March 2012

arghhh... tension :(


    CINTA itu boleh diumpamakan bagai makan SAMBAL BELACAN..Walau PEDAS hingga menitis AIR MATA Tapi MAHU dimakan juga.. memang sakit bile putus cinta kan ? sakit yang teramat .. tapi takpe org kate cinta mengajar kite erti setia , sakit ... arghh ari nim aku tension ngt2 , teringat zaman dulu2 . aku rindu saat tu .. YA ALLAH dis moment make me cry :(
i tired to journey my life without u FATHER  ! :'(
I cannot focus to my mind ... oh nooo ...
tapy tolong ar semakin ary semakin serabut ... aku dok tahu nape saloh aku , hine sangat ke aku ? argghhhh... anybody help me ? :(
abis mende ade depan mate aku serabut tengok .. dok tahu nape dok kene ngn diri aku ... aku lem0h ! aku dok rok nk hadapi idup nim ... aku dipinggirkan ... father aim dok kuat .... :( , tapy  dkpe r aim kan dah jnjy aim akan cube lebeyh kuat walaupon merangkak rangkak ... insyaALLAH dengan izin ALLAH s.w.t ...
susoh kan idup ni klu kite dok rancang mende nk jadi mase depan .. kan3? aishhh ... waaaaaaaa.. tlg ak ! :(

<3 ayien ? i miss u :(
<3 adek wawa ? i need u now :(
<3 mother ? i really2 to hug u :(
<3 keling ? i love u :(

Sunday, 25 March 2012

ayien .. need u :)

meski sakit aty ini kau tinggalkan tapy ku ikhlas untuk bertahan ... aku ingin engkau selalu hadir dan temani aku di setiap langkah ... ku ingin kau tahu ku selalu milik mu yang mencintai mu sepanjang hidupku ...
<3 sharifah nur aleesya qistina binti syed al khadir idrus <3
semalam kau datang padaku kisahkan dirimu ... kau kan pergy ku , tinggalkan ku dan semua mimpiku .. sedarkah diri mu ku tak sanggup idup tnpa mu .. akn ku lakukan apa yang kau mahu .. ku mohon padamu ... kau langit dan bumi ku ..jangan kau tanya ku ikhlas kah diri ku ... tanyakanlah aku .. kudrat ku untuk idup tanpamu .. dulu tanpa belaian mu .. dulu tanpa kaih sayang dary mu ...

i never give up <3

kaw kesayangan ku :D

rindu budak bucuk nim ... :D
teringat kat mg odoe ... maren mg xcdent .. sian kat mg ... aku  sayang mg .. lain kali mg bwk mtr molek neh sayang .. kam xcdent plop susoh aku ... mg dok nyaknye tgk aku mcm org dok betol betor dgr mg xcdent... betor jer dok lame pom ... heee ... :) .. ary nim 4 taon 28 ary hubungan kite ... aku rase aku dok paling tah lain dh .. mg ttp dihaty aku ngek ,., muohh :* ... aku senang ngn mg .. mg terime kekurangan diri aku , aku dok sngke jumpe ngn org macam mg ... aku bahagia ngn mg .. hehe .. esok aku g jge mg neh ... ary nim aku frust sket bub x cukup tido .... dok tenang aku dengor mg sakit ... gelisoh kali ...
APE POM TERJADY AKU TETAP SAYANG MG ! <3

<3  AYIEN EZAET  <3

Friday, 23 March 2012

kau ade? haha

mek potpet , mek zaa , mek mowntel , mek chubby ...dalam ramai  ramai niw aku paling kacip rapat ngn  mekza, DYE  nim besfrend aku ... walaupom dye kuat ngajok dan aku plop hop dok rety nk pujuk terpakse la aku buat derk je ... haha  .. aku xdop perasaan , mg tahu nde ? ye abis ngajuk baikla ... mcm xdop nape2 berlaku ... bijop dok ?
yang kedua aku kacip longgor ngn ye mek chubby . DYE nim open minds je .. kadang kale aku geram ngn ye sebab ye pp ye chubby .. aku suke kenak ye ... ngajim sokmo aku op .. :) .. arghh .. duli mnde aku .... do i care ? hehe ...aku suke kawan ngn ye sebab pale ye gile2 mcm pale aku ... haha .. kau ade ? dye nim suke koya sikit .. dlm fb wat status bnyok huruf seroh ke dye ... haha ... :P
yang ketiga aku kacip selow2 ngn ye mek mowntel .dye ni  besfrend aku mase form 3 agy .. aku knl ngn ye mase tuh r .. kami kacip biar pom kelas lain2 .. ye sokmo wat lawok odoe ye .. hak3 .. aku sedap kawan ngn ye sebab ye bukan jenis kawan makan kawan seaGY hepy god luck  :) .. ye nim dok care ke org  tapy kalu org cary pasal ngn ye , nahas ar org tuh ... eeeiii seram bunyi ow ... hak4 ...
yang ke 4 mek potpet dye nim kuat cakap .. orang senyap ye riuh rendah .. ade bakat jual sayur ngn ikan pasor owr ... haha ... pelaris .. mg tahu nde ? haha .. ye nim alim sikit .... tapy dry segy permikiran open je ... haha
siti najwa aqilla bt azhar .. my sis
adk ... aku rindu mg r ...mg indu aku dok dik erh ... aku syg mg dek ... mg jangan tinggal aku neh ... mg terpenting dlm idup aku .... i love u adek ! ..  10 bulan lebeyh dh mg jadi adk aku , tapy aku anggap mg mcm adk kandung aku dh .... cayam mg adk ! mg nim manje , wahi pendam kalu ade mslh .... dok wahi kongsi .. hmmm ... se jer hok aku geram ngn mg , mg sweet ngn 4we mg ... jeles aku .. hak3 .... mg comel ...mate mg sipit .. gane2 pom .. aku ade mg sorang je adk ... adk hok paling manje , ngade , gedik , dok banyok hal .. mg ar tuh dik erh .. aku sayang mg sepet .. adk ? terima kaseh sebab sudi terime aku jady sebahgian dary idup mg ... i lebi u ... :)

jangan amik adik aku hok aku sayang .. kepok pale owr ..